Адвокат одного з російських ГРУшників таємниче зник з України
Категорія
Україна
Дата публікації

Адвокат одного з російських ГРУшників таємниче зник з України

Адвокат одного з російських ГРУшників таємниче зник з України
Джерело:  online.ua

Адвокат одного з  російських ГРУшників  Юрій Грабовський виїхав з України, аргументуючи це загрозою своїй безпеці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.
"Вибачте, що підвів вас, мої друзі!!! Довелося виїхати з України, не зі своєї волі! Зате я в безпеці! Не знаю, коли повернуся, по можливості буду відповідати вам. Дуже хочу назад на Батьківщину", - написав він.


Грабовський не пояснив, яка небезпека загрожувала йому в Україні.


За повідомленнями його колег під цим постом, він перебував у Одесі, де в готелі так і залишилися його речі. Про рішення виїхати він не повідомив нікому, його друзі, з якими він перебував в Одесі, також його шукали. У той же час інші його колеги висловлюють сумнів в тому, що це правда.


При цьому адвокат Інна Рафальська написала, що заяву про зникнення адвоката прийняв Приморський РУГУ Одеси.


Напередодні Грабовський не брав участі в засіданні Голосіївського райсуду Києва у справі затриманих у Луганській області російських спецназівців Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова. Через це засідання було перенесено.


Захисник Єрофєєва Оксана Соколовська в коментарі журналістам сказала, що адвокат Александрова Грабовський зник і не відповідає на телефонні дзвінки.


Нагадаємо, на російських спецназівців Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова

може бути здійснено замах

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?