«Коханці Путіна» віддають одну з головних російських газет
Категорія
Світ
Дата публікації

«Коханці Путіна» віддають одну з головних російських газет

«Коханці Путіна» віддають одну з головних російських газет
Джерело:  Ехо Москви

Управління однією з найстаріших і найавторитетніших газет Росії, «Известия», перейде від Арама Габрелянова до колишньої спортсменки Аліни Кабаєвої, яку неофіційно називають коханкою президента РФ Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Эхо Москвы.
За даними джерел в холдингу «Національна медіагрупа", в ЗМІ не збираються продовжувати договір з Габреляновим, який закінчується 1-го червня.
Офіційно в холдингу цю інформацію поки не коментували.
Тим часом штат «Известий» передбачається збільшити втричі - до 180-ти осіб, і наразі видання активно набирає журналістів.
Раніше з'являлися повідомлення про те, що власники газети хочуть змінити видавця і зробити «Известия» більш аналітичним ЗМІ.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ЗМІ з'явилися повідомлення про народження третьої дитини у Аліни Кабаєвої, яка офіційно є незаміжньою.
Варто нагадати також, що на відкритті Олімпійських ігор в Сочі Кабаєва вийшла в люди з обручкою, і того ж дня на офіційну зустріч вийшов із обручкою також і Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?