Організатори Євробачення винесли вердикт щодо політики в пісні Джамали
Категорія
Україна
Дата публікації

Організатори Євробачення винесли вердикт щодо політики в пісні Джамали

Організатори Євробачення винесли вердикт щодо політики в пісні Джамали
Джерело:  online.ua

Європейський мовний союз не знайшов ніяких політичних заяв в композиції співачки Джамали"1944", з якою вона представить Україну на "Євробаченні-2016".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Джамали на Facebook.
Як говориться в заяві, "Європейський мовний союз підтвердив, що у нього немає ніяких претензій до пісні Джамали "1944", яка представляє Україну. Організаційна група конкурсу перевірила текст і назву цієї композиції і не знайшла в ній порушень правил конкурсу, в тому числі будь-яких політичних заяв".
Нагадаємо, представники Держдуми РФ закликали організаторів "Євробачення" не допускати співачку до участі в конкурсі через "політичний підтекст" пісні, тому що "подібні композиції лише політизують захід".
Також незаконний "глава" Криму Сергій Аксьонов заявив, що політизувати музичний конкурс"Євробачення" - це неприпустимо.
Після чого Джамала, яка представлятиме Україну на пісенному конкурсі "Євробачення" в Стокгольмі, розкрила зміст своєї композиції "1944".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?