Адвокат Савченко повідомив, що лист Порошенка був підробленим
Категорія
Україна
Дата публікації

Адвокат Савченко повідомив, що лист Порошенка був підробленим

Адвокат Савченко повідомив, що лист Порошенка був підробленим
Джерело:  online.ua

Один із адвокатів Надії Савченко  Марк Фейгін повідомив, що лист президента України Петра Порошенка з пропозицією Надії поста в майбутньому Кабінеті міністрів підробили.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на мікроблог Фейгіна в Twitter.
"Змушений терміново повідомити про наступне. Протягом сьогоднішнього ранку генконсульство України і я стали об'єктом дуже безпардонної спецоперації", - написав Фейгін.
Як повідомив адвокат, підроблений лист Порошенка був переданий Надії з метою дискредитувати її в зв'язку з закінченням сухого голодування.
"Кремль зайнятий дискредитацією, як самої Савченко та її адвокатів, так і держорганів України. І це замість того, щоб вирішити питання про обмін", - додав він.
Фейгін приніс вибачення всім, хто читав того листа, і повідомив, що його мікроблог зламують.
"Я приношу вибачення всім, хто читав зазначений лист. Ми є об'єктом оперативної розробки і мало що цьому можна протиставити", - пише він.
"Прямо зараз мій твіттер ламають", - повідомив Фейгін.
Нагадаємо, в мікроблозі адвоката був пост про те, що Порошенко запропонує Савченко посаду міністра в силовому блоці, але пізніше пост зник.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?