Як в Петербурзі розігнали людей з українською символікою: оприлюднено відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Як в Петербурзі розігнали людей з українською символікою: оприлюднено відео

Як в Петербурзі розігнали людей з українською символікою: оприлюднено відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, де розганяють людей з українською символікою, які зібралися в Санкт-Петербурзі на підтримку української льотчиці і народного депутата Надії Савченко, яка незаконно утримується в Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Радіо Свободи в Facebook.
Учасників мітингу поліцейські затримували, деяких навіть заштовхували в машини. Але люди припиняти пікет не планували.
"Хотілося б, щоб ця акція була більш чисельною. Однак в умовах абсолютно безпрецедентного придушення прав і свобод, одуріння народу за допомогою засобів масової інформації, а також залякування народу - це зовсім непогано. Тим більше ті, хто прийшов, вони справді є людьми, вони тримаються з гідністю", - сказав один з учасників пікету Геннадій Логвиненко.
"Вона була єдиною з військовополонених, т.зв. у нас ополченців, насправді сепаратистів, а якщо вже бути точним, то терористів, вона єдина була офіцером. Далі вони справді зробили ставку на те, що це дуже дорогий заручник і вони прорахувалися", - додала учасниця Ольга Смирнова.
"Вони прорахувалися. Вони ж не думали, що вона виявиться таким кременем, такою скалкою для правоохоронної системи, для судової системи, та й взагалі для влади Кремля. Якби вони знали, то не наважилися б дати завдання сепаратистам переправити її на територію Росії, щоб зробити картинку для телебачення. Мовляв, ось які вони, фашисти, вбивають наших журналістів тощо", - висловився Ігор Андрєєв.


Нагадаємо, в ніч на 10 березня, близько четвертої години ранку, три людини атакували посольство Росії в Києві пляшками з коктейлями Молотова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?