Знайшовся автор підробленого листа Порошенка до Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Знайшовся автор підробленого листа Порошенка до Савченко

Знайшовся автор підробленого листа Порошенка до Савченко
Джерело:  Говорить Москва

Автором  фейкового листа від імені президента України Петра Порошенка на адресу української льотчиці Надії Савченко з проханням припинити голодування і обіцянкою посади міністра, виявився російський пранкер Володимир Кузнєцов, відомий як Вован.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву «гумориста» в ефірі «Говорит Москва».
«Ми вирішили написати лист нібито від Порошенка і зв'язалися з адвокатом Савченко [Марком] Фейгіним. Від імені адміністрації Порошенка поспілкувалися з ним, він запевнив, що готовий передати будь-які послання від президента», - зазначив Вован.
Після цього пранкер разом зі своїм напарником Олексієм Столяровим на прізвисько Лексус переслали Фейгіну лист, в якому містилося прохання припинити голодування, і пропозиція зайняти один із міністерських постів.
Сам Фейгін, коментуючи ситуацію, заявив, що подія є «безпардонною спецоперацією» російських спецслужб і підкреслив, що контакти для передачі фейкового листа дав генеральний консул України в Ростові-на-Дону Віталій Москаленко.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше адвокати Савченко Марк Фейгін і Микола Полозов заявили про припинення голодування українкою.
Пізніше Фейгін повідомив, що головною підставою для припинення голодування став лист Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?