Фейк про фейк: адвокат Савченко назвав запис пранкерів підробкою
Категорія
Україна
Дата публікації

Фейк про фейк: адвокат Савченко назвав запис пранкерів підробкою

Фейк про фейк: адвокат Савченко назвав запис пранкерів підробкою
Джерело:  online.ua

Один із адвокатів українки Надії Савченко Марк Фейгін заявив, що опублікований в мережі запис розмови з пранкерами фейковий.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"Я бачив тільки те, що опубліковано. Ну, по-перше, там нічого немає. Єдина проблема, що вона нарізана. Фейковий в тому сенсі запис, що там звичайна нарізка. Вона підрізана так, щоб склеювати якісь фрагменти слів", - сказав Фейгін.
За його словами, "запис фейковий, як фейковий лист".
"Але там з усього мені найцікавіше було якесь визнання провини. Я викладу папір, який був надісланий, на якому Надія Вікторівна трьома буквами позначила своє ставлення. Тут абсолютно незрозуміло, чому мова йде про визнання провини, це взагалі ніколи не обговорювалося. Мова йшла про якісь листи, які потрібно буде підписувати. Коли мова піде про обмін і про російський суд, щоб відбувати покарання в Україні. Ні про яке визнання провини і мови бути не може", - підкреслив Фейгін.
Він зазначив, що це "не якісь там пранкери хулігани. Я вас запевняю, там йде перевірка по лінії дипломатичній. Там все набагато серйозніше було. Не буду зараз поширюватися про це".
"Не потрібно думати, що ці два хулігани, які звідкись знають телефони перших осіб, пошти, паралельно йде інформкомпанія, є простими дрібними шулерами", - підкреслив Фейгін.
Нагадаємо, Савченко відповіла на фейковий лист і з проханням припинити голодування нібито від імені президента України Петра Порошенка, який послали російські пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров, (Лексус).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?