Блогер розповів про клавіатурних бійців, які підтримують «Новоросію»
Категорія
Україна
Дата публікації

Блогер розповів про клавіатурних бійців, які підтримують «Новоросію»

Блогер розповів про клавіатурних бійців, які підтримують «Новоросію»
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Ярослав Матюшин розпорвів, що великий відсоток сепаратистів, які підтримують «Новоросію», можуть "зашкодити" тільки аватаркою цієї самої «Новоросії» і репостами екс-ватажка ДНР Ігоря Стрєлкова в соцмережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Рано чи пізно настане момент, коли ми деокупуємо ці області, коли Донецьк і Луганськ повернуться в українське правове поле, ми відновимо контроль над кордоном з нашого боку. І всі задаються одним і тим же питанням: а як же ми будемо жити поруч з цими людьми? Я хотів би відповісти на це питання на прикладі Маріуполя - це південно-східне місто, в якому, слава Богу, перемогла Україна: ніяк", - розповів блогер.
"У нас дуже великий відсоток людей, які симпатизують ДНР, «Новоросії» і вірять російській пропаганді та іншій нісенітниці. Але 90% з них - це keyboard-fighters, клавіатурні бійці. На цьому їх активність і пасіонарність закінчуються", - додав він.
"Тобто вони ходять разом з нами одними і тими ж вулицями, роблять покупки в одних і тих же магазинах, користуються одними і тими ж установами, просто потім приходять додому, відкривають свій «вконтактіке», вішають якусь аватарку «Новоросії» і репости Стрєлкова. Все, на цьому їх шкода закінчується", - вважає Матюшин.
Відео та повний текст блогу дивіться і читайте на ONLINE.UA: Украина вернет Донецк: как нам жить с любителями "Новороссии".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?