Любителів ДНР і Гіркіна порівняли з бактеріями: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Любителів ДНР і Гіркіна порівняли з бактеріями: опубліковано відео

Любителів ДНР і Гіркіна порівняли з бактеріями: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Ярослав Матюшин порівняв прихильників сепаратистів на Донбасі зі шкідливими і нешкідливими бактеріями.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Люди часто дивляться пропагандистські ролики, які зняті так званими «новоросійськими ЗМІ», так звані соцопитування людей на вулицях Донецька, Луганська. Люди дуже сильно здивовані і вражені (в поганому сенсі цього слова) оскаженілою українофобією, яка, судячи з цих відео, панує на вулицях Донецька, ненавистю до України, яку там вихлюпують ... і всі задаються одним і тим же питанням: а як же ми будемо жити поруч з цими людьми?", - пише Матюшин.
"Дорогі друзі, у нас у всіх в організмі дуже багато бактерій, і ми мирно з ними співіснуємо, не всі з них злоякісні. З поганими бактеріями ми боремося антибіотиками, нейтральним бактеріям дозволяємо тусуватися всередині наших організмів. Те ж саме буде і в Донецьку - за прикладом Маріуполя", - написав блогер.
"У нас дуже великий відсоток людей, які симпатизують ДНР, «Новоросії» і вірять російській пропаганді та іншій нісенітниці. Але 90% з них - це keyboard-fighters, клавіатурні бійці. На цьому їх активність і пасіонарність закінчуються", - додав він.



Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Украина вернет Донецк: как нам жить с любителями "Новороссии".


Нагадаємо, Матюшин розповів, що великий відсоток сепаратистів, які підтримують "Новоросію",  можуть "нашкодити" лише аватаркою цієї самої "Новоросії" і репостами екс-главаря ДНР Ігоря Стрєлкова в соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?