Дружина Порошенка продемонструвала кулінарний талант: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Дружина Порошенка продемонструвала кулінарний талант: з'явилося відео

Дружина Порошенка продемонструвала кулінарний талант: з'явилося відео
Джерело:  Лайм

Дружина президента України Марина Порошенко поділилася своїми секретами приготування масляничних млинців і розповіла, що любить на сніданок її чоловік.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Лайм.

"Ви хочете знати всі таємниці? Обов'язково їсть звичайний овочевий салат. А також яєчню або омлет. Найулюбленіша його става - домашні котлети і гречана каша", - зазначила Марина Порошенко.


Разом з дружиною Порошенка в студії з'явилися діти з обмеженими можливостями - Оля і Софія. Вони допомогли їй в приготуванні страви.


"Я займаюся програмою допомоги дітям з обмеженими можливостями, їх соціалізацією. Це дуже важливо. У сучасному суспільстві ми повинні допомагати один одному", - прокоментувала Марина Порошенко.

Нагадаємо, Марина Порошенко, яка прилетіла до Німеччини з робочим візитом,  зайшла провідати шістьох бійців української армії, які зараз перебувають у військовому госпіталі в Берліні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?