Напад на інкасаторів в Одесі: оприлюднені нові важливі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Напад на інкасаторів в Одесі: оприлюднені нові важливі деталі

Напад на інкасаторів в Одесі: оприлюднені нові важливі деталі
Джерело:  online.ua

Правоохоронні органи встановили, що збройний напад на автомобіль інкасаторів у Одесі організував інкасатор-водій того ж банку.
Про це заявив спікер Національної поліції України в Одеській області Андрій Костюк, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
"Наразі особу злочинця встановлено. Ним виявився 41-річний одесит, який працював інкасатором-водієм в тому ж банку. Також встановлено, що обріз гладкоствольної мисливської рушниці 12 калібру, який він використовував в злочинних цілях, зареєстрований на його ж ім'я", - розповів Костюк.
Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері 10 березня на розі Книжкового провулка і Преображенської вулиці в Одесі стався напад на машину інкасаторів "Райффайзен банка Аваль". Водія вбили, ще одного інкасатора поранили. Гроші не викрали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?