У Путіна помітили новий дуже дорогий годинник: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна помітили новий дуже дорогий годинник: з'явилися фото і відео

У Путіна помітили новий дуже дорогий годинник: з'явилися фото і відео
Джерело:  YouTube

Президент РФ Володимир Путін

на зустріч з китайським послом надів новий дорогий швейцарський годинник.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик, розміщений в youtube.


Варто зазначити, що годинник Путіна - F. P. Journe Chronometre Bleu з корпусом з танталу, рідкісного тугоплавкого хімічно інертного металу.


В інтернеті рекомендована вартість такого хронометра складає 23 тисячі доларів, але можливі за ціною в 18-19 тисяч доларів.


Додамо, що вбитий російський опозиціонер Борис Нємцов в 2012 році з'ясував, що Путін має колекцію наручних годинників загальною вартістю 22 млн руб., що становило на той момент 6 його річних зарплат.



Справжньою сенсацією стало те, що у Путіна є один із найдорожчих в світі годинників A.Lange & Sohne Tourbograph, проте вартість цього годинника в публікаціях не проводилася. Зате про їхню ціну повідомили спеціалізовані сайти, присвячені елітарним годинникам: в Росії їх вартість становить близько 400 тисяч євро.
Також в ЗМІ періодично з'являлася інформація, що Путін обдаровував простих росіян дорогими хронометрами: в 2009 році він двічі подарував швейцарський годинник Blancpain Aqualung вартістю 10,5 тисячі доларів.



У 2010 році на місці будівництва Нижньо-Бурейської ГЕС він кинув в рідкий бетон ще один такий же годинник.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилася інформація про передачу одного з найпотужніших медіа-холдингів Росії під управління «коханці» Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?