Названі прізвища людей, які можуть очолити Донбас за згодою України і Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Названі прізвища людей, які можуть очолити Донбас за згодою України і Росії

Названі прізвища людей, які можуть очолити Донбас за згодою України і Росії

Президент України Петро Порошенко запропонував президенту Росії Володимиру Путіну змінити керівництво так званих ЛНР і ДНР на тих, хто влаштував би обидві країни.
Про це заявив український журналіст Сергій Рахманін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Дзеркало тижня.
"Путін, за нашими даними, підтвердив готовність замінити Захарченка та Плотницького менш одіозними персонажами. Порошенко, як нам стало відомо, зацікавився "планом Медведчука", який передбачає створення в ОРДЛО адміністрацій, які очолили б фігури, які влаштовують і Київ, і Москву", - заявив журналіст.
За словами Рахманіна, нардеп Віктор Медведчук запропонував Петру Порошенку нових кандидатів, - Ріната Ахметова та Юрія Бойко, і вони сподобалися президенту. Також обидва кандидати дали попередню згоду, і їх вже представили Путіну. Президент Росії своєї згоди ще не дав.
"Наприклад, до Ріната Ахметова великої довіри Путін не відчуває. Його підточили як ахметівська позиція "ні нашим, ні вашим", так і позитивні відгуки Вікторії Нуланд про українського олігарха під час літнього візиту держсекретаря Керрі в Сочі", - написав Сергій Рахманін у статті.
"До Бойка в Кремлі довіра є. Але знімати Бойко на лідерському безриб'ї з "Опозиційного блоку"? Або ризикувати долею керівника поки єдиної проросійської сили в українському парламенті? Або створити йому в Луганську трамплін для "стрибка на Київ"? Чого це коштуватиме Кремлю?" - додав Рахманін.
Як повідомляв ONLINE.UA, відомий художник-карикатурист  Сергій Йолкін зобразив запаморочення Володимира Путіна від успехів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?