Соцмережі вразив масштаб нелегального видобутку бурштину в Україні: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Соцмережі вразив масштаб нелегального видобутку бурштину в Україні: з'явилися фото

Соцмережі вразив масштаб нелегального видобутку бурштину в Україні: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото, на яких зображені масштаби нелегального видобутку бурштину в Ровенській області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook АвтоМайдану.
"Тут реально жесть: сотні, якщо не тисячі людей одночасно (!) добувають бурштин. Звичайно, абсолютно нелегально", - написано в повідомленні.
Фотографії зняті безпілотником в селі Кухітська Воля в Рівненській області. На знімках можна розгледіти спецтехніку: трактори, екскаватори, мотопомпи, десятки військових вантажівок.
"Пам'ятаємо, як хлопці, під час наших поїздок в зону АТО, говорили, що подібних вантажівок їм там дуже не вистачає. Ми їм їх проблематично, але отримували, ремонтували, відвозили. Тут же їх десятки, причому майже всі в хорошому стані", - відзначають в АвтоМайдані.
Також автори знімків підкреслюють, що нелегальні заробітчани бурштину просто приїжджають на місце на мотоциклах, автомобілях і мікроавтобусах, і навіть не організували ніяких рейдів.
"Не помітити" правоохоронці та й влада в цілому весь цей жах просто не могли. Тож усі у долі. Іншого варіанту ми тут просто не бачимо", - резюмували автори поста.





Як повідомляв ONLINE.UA, Служба безпеки України затримала помічника судді і митника, які наживалися на нелегальному продажі бурштину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?