На Донбасі загинув помічник депутата Геращенко
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі загинув помічник депутата Геращенко

На Донбасі загинув помічник депутата Геращенко
Джерело:  online.ua

У зоні проведення антитерористичної операції загинув помічник уповноваженої президента з гуманітарних питань врегулювання ситуації на Донбасі і депутата Ради VIII скликання (від фракції "Блок Петра Порошенка") Ірини Геращенко Назар Крупко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Ірини Геращенко.
"11 березня на Донбасі загинув чудовий хлопець, класний юрист, Велике Серце Назар Крупко. Ми познайомилися в 2012 році, він очолював Золотоніський центр "УДАРу", був моїм позаштатним помічником в минулому скликанні парламенту. Він дуже багато допомагав у вирішенні проблем простих людей" , - написала Геращенко.
Також нардеп розповіла, що разом з Назаром Крупко відстоювала лікарні в селищах Пальміра і Домантове, коли їх збиралися закрити, і разом з ним пробивалася в Черкаське СІЗО до автомайданівців і в судах захищала побитих і затриманих на Майдані в Черкасах громадян.
"Говорила з Мамою Назара, пані Тамарою. Немає слів передати ії горе. Вклоняюся світлій пам'яті Назара. Деталі прощання з Назаром ще невідомі, зараз ці моменти і час узгоджуються з сім'єю. Прошу всіх, хто знав Назара - вшанувати Його світлу пам'ять", - додає Ірина Геращенко.
"На цих фото - він зачитує мій депутатський запит на сесії Золотоніського райради", - коментує фото уповноважена президента.


"Я стільки разів була на фронті, скільки разів зустрічала жителів Черкас, а ось з Назаром там ніколи не перетиналися ... Це його фото з фронту мені переслали його знайомі ...", - пише Геращенко.



"Серйозне фото - з його посвідчення позаштатного помічника. У житті він був іншим - усміхненим, емоційним, щирим, правдолюбом і правдорубом", - коментує нардеп.



"І зосереджений, забився в куток - в моїй громадській приймальні в Черкасах, де ми з Віталієм Кличком зустрічалися з родичами затриманих майданівців. Потім ми разом з Назаром увірвалися якими неправдами в той СІЗО, був страшний скандал - зате хлопців відпустили через кілька днів", - пише Ірина Геращенко.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, Ірина Геращенко назвала "скотами" людей, які влаштували розіграш з підробленим листом від президента України Петра Порошенка на ім'я української полоненої льотчиці Надії Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?