Соцмережі гадають, на яких островах зараз "воскреслий" соратник Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі гадають, на яких островах зараз "воскреслий" соратник Путіна

Соцмережі гадають, на яких островах зараз "воскреслий" соратник Путіна
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж активно обговорюють новину про «воскресіння» соратника президента РФ Володимира Путіна Михайла Лесіна і його виїзд з США через 40 днів після смерті.
ONLINE.UA зібрав найбільш яскраві коментарі соцмереж.
Так відомий журналіст Іван Яковина зазначив: «Як я і припускав, Михайло Лесін живе собі на Самоа або Багамах яких-нить, розповідає ФБР про корупцію у Путіна і все у нього чудово. Ось доказ.
"Мертвий" Лесін, виявляється, рівно через 40 днів після смерті (прям як Джізус) вилетів (майже вознісся) з Лос-Анджелеса. Офіційний американський папір, до речі».



Тим часом користувачі Twitter порівнюють Лесіна з Елвісом Преслі, Дунканом Маклаудом і персонажами індіанських легенд.
"Елвіс жив, живий, і буде вічно жити! .. Ой вибачте, я Лесіна мав на увазі :) А може, його інопланетяни забрали ..", - іронізує один з користувачів.


Другий коментатор згадує Дункана Маклауда.


А третій каже про Оклахому і викладає картинку із зображенням Лесіна-зомбі.



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше представники приватної американської розвідки навели свої аргументи про можливе вбивство Кремлем одного із соратників Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?