У Донецьку, який втратив аеропорт, відкрили філію Аерофлоту: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Донецьку, який втратив аеропорт, відкрили філію Аерофлоту: опубліковано фото

У Донецьку, який втратив аеропорт, відкрили філію Аерофлоту: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У Донецьку відкрилася філія російської авіакомпанії Донавіа, яка є на 100% дочірнім підприємством  російського Аерофлоту. При цьому в місті немає не тільки аеропорту, але навіть злітної смуги.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на матеріал громадської ініціативи "Відновлення Донбасу",

Квитки можна забронювати по телефону, але викупити не пізніш як через 24 години з моменту броні. Виліт здійснюється з Ростова-на-Дону або Москви.

У тексті йдеться, що основна частина місцевого населення живе за рівнем можливості придбати квиток на даний вид вояжу.

Так, переліт з Ростова до Мінська обійдеться пасажирові приблизно в 9500 рублів (близько 2700 грн). До цієї ж суми витрат донеччанам доведеться докласти гроші на проїзд з Донецька до Ростова. Проїзд на маршрутному автобусі обійдеться пасажирам від 850 рублів (близько 240 грн), переїзди підвищеного комфорту коштують у кілька разів дорожче. Що стосується більш забезпечених верств населення, які користуються перельотами, то вони можуть як забронювати, так і купити квитки на рейси вже в Москві або Ростові.

Нагадаємо, терористи угруповання ДНР планують  відновити роботу донецького аеропорту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?