Політолог назвав самого прохідного кандидата на пост прем'єра
Категорія
Україна
Дата публікації

Політолог назвав самого прохідного кандидата на пост прем'єра

Політолог назвав самого прохідного кандидата на пост прем'єра

Директор Центру політичного аналізу "Пента" Володимир Фесенко вважає, що найбільш прохідним кандидатом на посаду прем'єр-міністра України є голова Верховної Ради  Володимир Гройсман.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


"Наскільки я знаю з посиланням навіть на парламентські джерела, там же оцінки неофіційні проводили, хто прохідний. Найбільш прохідний кандидат - Володимир Гройсман. В цьому його, скажемо так, перевага, його плюс", - зазначив експерт.


За словами Фесенка, до міністра фінансів Наталії Яресько у депутатів є претензії.


"Щодо Наталії Яресько - тут складна ситуація. Вона на період початку лютого не була прохідною кандидатурою. До неї серед депутатів є претензії щодо бюджетного процесу... податкової реформи. Але якщо ця кандидатура буде підтримана, це ключове, і Президентом, і ключовими фракціями оновленої коаліції, тоді за неї проголосують", - зауважив він.


Нагадаємо, в уряді України як  кандидата на пост прем'єр-міністра  крім глави Міністерства фінансів Наталії Яресько розглядають і спікера Верховної Ради України Володимира Гройсмана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?