У Путіна розповіли про плани збити літак Турчинова над Кримом: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Путіна розповіли про плани збити літак Турчинова над Кримом: опубліковано відео

У Путіна розповіли про плани збити літак Турчинова над Кримом: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

"Повноважний представник" президента Росії Володимира Путіна в Криму Олег Белавенцев заявив, що під час збройного захоплення українського Криму навесні 2014 року на півострові готувалися збивати літак тодішнього спікера Верховної Ради  Олександра Турчинова.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик каналу "Термінові новини України та Росії" в YouTube.

За словами Белавенцева, "Турчинов особисто розв'язував громадянську війну в Криму". Він уточнює, що тодішній спікер Ради направляв на півострів емісарів, які намагалися схилити керівників Криму, в тому числі голови Верховної ради, до невиконання своїх обов'язків, а депутатам нібито поширювали через СМС з погрозами.

Більш того, Белавенцев Олег Євгенович також зазначив, що Турчинов збирався особисто летіти в Крим зі спецназом, але йому дали зрозуміти, що до Сімферополя він точно не долетить.

"Він збирався вилетіти сюди двома бортами: на одному сам, на іншому - підготовлена ​​група спецназу. Але ми - справа в тому, що ми тут приймали рішення, нам ніхто не заважав - повідомили: якщо перетне кордон, ми його зіб'ємо", - підкреслив Белавенцев Олег Євгенович.

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр  Турчинов розповів про те, що Україна повинна готуватися до майбутньої хвилі переселенців з Росії  і ввести візовий режим з країною-агресором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?