Заступник Кличко потрапив в аварію на своєму Porsche: оприлюднено фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Заступник Кличко потрапив в аварію на своєму Porsche: оприлюднено фото і відео

Заступник Кличко потрапив в аварію на своєму Porsche: оприлюднено фото і відео
Джерело:  online.ua

Заступник голови Київської державної міської адміністрації (КМДА) Олексій Резніков вчора ввечері  потрапив в аварію  на власному автомобілі Porsche Panamera.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.

"Звітую: живий! І всі живі! Переломи заростуть. Коротко про ДТП. Їхав увечері на зустріч. Сам за кермом. Не лихачив. Вузьке місце в районі Чапаєвки. Несподівано з зустрічки Гольф (Volkswagen Golf, - Ред.) почав зміщуватися на мою смугу. Від нього навіть вильнула машинка, що була попереду. Майнула думка: дике місце для розвороту. Гольф раптом підрулює і продовжує рухатися прямо в лоб по моїй смузі. Частки секунд", - пише він.

"Маневр вліво неможливий - йде потік авто по зустрічній, вправо паркан огорожі і за ним перепад висоти з житловими будиночками. Залишається витормажуватись і віра в те, що пілот Гольфа зробить те ж саме, навіть якщо у нього лопнуло колесо, адже він же мене бачить .... Ні в якому разі. Гольф не гальмував взагалі ... прямо фронтом і зайшов ... далі спрацювання подушок безпеки. Ремені втримали. Розпалився підкапотний простір", - описує подію Резніков.

"Спасибі небайдужим водіям і перехожим - за допомогою чотирьох або більше вогнегасників погасили загоряння. Пішов глянути на винуватця. Думав наркоман або алкоголік, інакше складно пояснити таке прагнення їхати по зустрічній без інстинкту самозбереження. А там чоловік похилого віку. На пілота не схожий. Переляканий", - написав він.

"Каже, що нічого не пам'ятає. Пішохідний місток проїхав і далі нічого не пам'ятає. Як мікросон або відключка. Мені його дуже шкода. Лікарі, напевно, зможуть пояснити причину такої втрати контролю", - пише Резніков.

Відео: Spartak Kyiv


"Спасибі всім, хто зупинився і кинувся допомагати. Хлопець Женя з Айдара", хлопець з 12го Бата і всі добрі люди допомогли міцно", - додав заступник голови КМДА.

Нагадаємо, позафракційний депутат Юрій Бублик на своєму автомобілі Skoda Octavia  потрапив в ДТП в Полтаві, в результаті якого постраждав 12-річний підліток.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?