Розвідка назвала прізвище чергового бурята на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Розвідка назвала прізвище чергового бурята на Донбасі

Розвідка назвала прізвище чергового бурята на Донбасі

У головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили, що на Донбасі одним з батальйонів бойовиків командує майор ЗС Росії Віталій Сукуєв із Бурятії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУР Міноборони України.
Крім того, уродженець Бурятії керує ще й перекиданням військової техніки і сил для ведення бойових дій на Авдіївському напрямку.
«13 березня для забезпечення активних бойових дій на Авдіївському напрямку до Ясинуватої прибула група корегувальників артилерійського вогню і взвод снайперів; з полігону в районі Тореза переміщена танкова рота і вогневий взвод 122-мм САУ «Гвоздика» 11 окремого механізованого полку 1 АК ВС РФ; на базі 11 ОСМП (Макіївка) розгорнуто польовий медичний пункт», - йдеться в повідомленні.
За даними розвідки, Віталій Сукуєв народився в 1979 році в Бурятії. До прибуття на Донбас він проходив службу на посаді командира окремого розвідувального батальйону 33 окремої мотострілкової бригади (м. Майкоп, Республіка Адигея) 49 армії Південного військового округу ЗС РФ.




Нагадаємо, заступник командувача антитерористичною операцією полковник Валентин Федічев раніше заявляв про те, що на Донбас прибула друга партія бойових бурятів.


Крім того, наприкінці березня минулого року в Іловайськ були перекинуті 600 російських військовослужбовців із Бурятії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?