Соціологи дізналися, скільки британців за і проти виходу з ЄС
Категорія
Світ
Дата публікації

Соціологи дізналися, скільки британців за і проти виходу з ЄС

Соціологи дізналися, скільки британців за і проти виходу з ЄС

Результати опитування центру ORB для Daily Telegraph показали, що кількість прихильників виходу Великої Британії з Євросоюзу лише на 2 процентних пункти перевищує кількість тих, хто хотів би лишитися.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.
За вихід Сполученого Королівства з ЄС на референдумі 23 червня готові проголосувати 49%, проти - 47%. При цьому 4% ще не визначилися щодо свого майбутнього вибору.
Соціологи відзначають, що під час вирішального голосування прихильники так званого Brexit (вихід Великобританії - ред.) можуть отримати перевагу за рахунок того, що зараз більшість тих, хто декларує готовність піти на референдум, підтримує вихід з Євросоюзу. Серед тих, хто точно піде на референдум, 52% виступають за Brexit, а 45% - за те, щоб залишитися в ЄС.
Раніше повідомлялося, що президент США Барак Обама в квітні поїде з візитом до Великобританії, де спробує умовити британців залишитися в ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?