Партія Жириновського і Горбачов обмінялися словесними ударами
Категорія
Світ
Дата публікації

Партія Жириновського і Горбачов обмінялися словесними ударами

Партія Жириновського і Горбачов обмінялися словесними ударами

Перший президент СРСР Михайло Горбачов

закликав розпустити партію ЛДПР, якою керує одіозний російський політик Володимир Жириновський.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

lenta.ru

.


З такою заявою Горбачов виступив після того, як фракція ЛДПР внесла на розгляд Держдуми проект заяви "Про визнання політичної діяльності президента СРСР М. С. Горбачова і першого президента РФ Б. М. Єльцина злочинною".


"Ось вони займаються [цим], щоб підтримувати напругу в суспільстві», - прокоментував проект Горбачов, підкресливши, що не планує нічого робити у відповідь на дії ЛДПР.


Варто відзначити, що в документі проекту, який вніс до Держдуми Жириновський, йдеться про те, що «розвал СРСР, міжнаціональні чвари, численні збройні конфлікти, зростання показників захворюваності, смертності, кількості алко- і наркозалежних людей, катастрофічного падіння рівня життя мільйонів громадян в 90-ті роки минулого століття» відбулися не випадково. Автори проекту впевнені, що це стало результатом «суперечливих і непослідовних рішень і дій» Горбачова і Єльцина.


Раніше повідомлялося, що

партія ЛДПР, якою керує Володимир Жириновський, хоче відправити в Україну роту спецназу

і відкликати свого посла через атаки на посольство в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?