Нардепа спіймали на листуванні з приводу декларації: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардепа спіймали на листуванні з приводу декларації: опубліковано фото

Нардепа спіймали на листуванні з приводу декларації: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося фото, як на засіданні Верховної Ради 15 березня одного з народних депутатів стурбувало ухвалення закону щодо електронного декларування доходів чиновників.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку ЄвроМайдану в Facebook.
Фотограф Богдан Бортаков опублікував фото фрагмента СМС-листування депутата, в якому вона повідомляє, імовірно чоловікові, про те, що треба якнайшвидше подати декларацію.


"Нардепи тільки зараз врубилися, які проблеми для їх корупційних статків створює закон про електронне декларування. Наприклад, ця конкретна депутат серйозно обламається, оскільки закон прямо передбачає переподачу декларації в новій формі. Навіть тими найбільш хитро*упими, які зараз терміново декларують доходи за старою (набагато вужчою) формою, в надії, що подавати за новою формою не доведеться", - написав у своєму Facebook голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін.


Нагадаємо,

Верховна Рада України ухвалила Закон України

"Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей подання посадовими особами декларацій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру в 2016 році" в редакції президента Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?