У Києві затримали організатора проплаченого пікету під Радою: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві затримали організатора проплаченого пікету під Радою: з'явилося відео

У Києві затримали організатора проплаченого пікету під Радою: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео затримання організатора проплаченої акції протесту проти прем'єр-міністра  Арсенія Яценюка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку блогера Ростислава Демчука в Facebook

"Гроші не пахнуть, або хто і за скільки організував мітинг за відставку уряду на чолі з Яценюком. Сьогодні в Києві проходив масовий мітинг за відставку Кабміну. ​​15 березня в 10:00 біля стадіону імені Лобановського зібралася велика група людей з транспарантами, на яких розміщені вимоги відставки прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Пізніше з'ясувалося, що всі ці люди були зібрані через інтернет і по телефону за винагороду в 100 гривень на людину", - повідомив Демчук.

"25-м кадром крізь натовп "проти Яценюка" в оточенні охорони промайнула Юлія Тимошенко, яка привітала маніфестантів. Репортерам з "Дорконтролю" вдалося зняти надзвичайно скандальний сюжет. Рекомендую додивитися до кінця. Бруд, ганьба і сором!" - додав він.

Нагадаємо, глава уряду Арсеній Яценюк на зустрічі з главами фракцій і президентом заявив, що  готовий піти у відставку, якщо коаліція запропонує нового прем'єра з планом дій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?