Відомий музичний продюсер зловив Лорак на брехні
Категорія
Культура
Дата публікації

Відомий музичний продюсер зловив Лорак на брехні

Відомий музичний продюсер зловив Лорак на брехні

Знаменитий український музичний продюсер Олександр Ягольник зловив на брехні  українську співачку Ані Лорак, яка заявила, що її концерт в Чикаго бойкотували всього троє людей.


Про це Ягольник написав на своїй сторінці в Faceook, передає ONLINE.UA.


Відповідаючи на питання журналіста, що б Лорак відповіла активістам, які намагалися бойкотувати її концерт в Чикаго (США), співачка сказала:


"Цим трьом людям, які прийшли, я б побажала приїхати в Україну, любити Україну і показати їй відданість, перебуваючи в країні, а не за її межами. І разом з нами будувати прекрасне майбутнє для України, якщо вони чесні у своїх проявах. Це все схоже на спектакль, які тут можуть бути коментарі..."


Музичний продюсер стверджує, що слова виконавиці - брехня.


"Це чистісінької води брехня, тому що людей в Чикаго було більше і фото було в Фейсбуці як мінімум. Мені цікаво, на Євробаченні 2016 вона буде вболівати за Джамалу або за Лазарєва? А щодо "забудуть" - це вона по-російськи погарячкувала", - зазначив Ягольник.


Раніше повідомлялося, що  Ані Лорак, виступаючи в Саратові, згадала і про "рідну Україну".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?