Успіхи пропаганди: москвичі відмовилися повертати Крим, опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Успіхи пропаганди: москвичі відмовилися повертати Крим, опубліковано відео

Успіхи пропаганди: москвичі відмовилися повертати Крим, опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Більшість жителів Москви у відповідь на питання, чи варто повернути Крим до складу України в обмін на скасування економічних санкцій Заходу, скористалися пропагандистськими штампами з телепередач.
Такими є результати опитування, проведеного журналістом Олександром Сотником, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на youtube-канал Sotnik.TV.
Багато з опитаних продовжують відповідати на питання цитатами з кремлівської пропаганди.
Так, один з респондентів заявив: «Складна проблема, влізли в неї, тепер треба якось вирішувати. Питання у вас провокаційні, ви хочете, щоб я завтра на Луб'янці виявився?».
"Я думаю, ні. Тому що він російський все-таки був, по історії. Там багато крові нашої пролилося. Це стратегічний об'єкт», - заявила москвичка.
Інша респондентка заявила, що «віддавати не можна ні в якому разі. Тому що це наші кордони. Спочатку навіть сім'я Романових (російська імператорська сім'я - Ред.) відпочивала там, проводила час. Це наша територія, там були війни. І чому ми свій стратегічний об'єкт повинні віддавати? Росія ніколи ні на кого не нападала. І якщо ми такі великі і красиві, всі хочуть на нас нападати і відібрати у нас шматочок землі».
«Це явно була підробка, мені здається, тому що не може бути така кількість людей «за». Це та ж історія, що і рейтинг Путіна, мені здається», - сказала одна з опитаних дівчат.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше жителі Москви висловили своє ставлення до виведення російських військ з Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?