Клімкін повідомив, що Росія "підвісила" переговори Нормандської четвірки
Категорія
Україна
Дата публікації

Клімкін повідомив, що Росія "підвісила" переговори Нормандської четвірки

Клімкін повідомив, що Росія "підвісила" переговори Нормандської четвірки
Джерело:  interfax.com.ua

Дата наступної зустрічі Нормандської четвірки міністрів закордонних справ України, Німеччини, Франції та Росії поки невідома.
Про це заявив глава МЗС України Павло Клімкін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"Ми поки не планували конкретну дату. Нам потрібно зрозуміти, чи готова російська сторона обговорювати конкретні пропозиції", - розповів Клімкін.
Також міністр уточнив, що буде сенс проводити наступну зустріч тільки після того, як в Парижі дадуть відповідь на пропозиції, які висунули представники України на останній зустрічі: надання повного доступу для спостерігачів ОБСЄ, повне відведення військ, створення зони безпеки тощо.
"Тобто ніяких конкретних відповідей в Парижі не звучало, і без розуміння, як просуватися далі, буде складно планувати наступну зустріч", - пояснив Павло Клімкін.
Як повідомляв ONLINE.UA, на останній зустрічі Нормандської четвірки між Клімкіним і главою МЗС Росії Сергієм Лавровим виник конфлікт, який ледь не переріс у бійку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?