Сусідами України в рейтингу щастя стали Кенія і Гана
Категорія
Культура
Дата публікації

Сусідами України в рейтингу щастя стали Кенія і Гана

Сусідами України в рейтингу щастя стали Кенія і Гана
Джерело:  Hromadske

Згідно підсумкам опитування

World Happiness Report Update 2016, проведеного компанією Sustainable Development Network Solutions за замовленням ООН, Україна посіла 123 місце в рейтингу щасливих країн.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на hromadske.tv.


Загалом у рейтингу World Happiness Report 2016 аналізували ситуацію в 157 країнах. У минулому році Україна була на 111 місці, а до цього, в 2013 році - на 87. Україна опинилася в компанії Кенії (122 місце) і Гани (124-е). Росія займає в рейтингу 56 місце, Білорусь - 61, Грузія - 126.


За даними рейтингу, Україна увійшла в десятку країн, в яких спостерігалося зниження відчуття щастя. У цю групу увійшли також Індія, Венесуела, Саудівська Аравія, дві країни Північної Африки, Єгипту та Ємену, а також Ботсвана.


Найщасливішою країною названа Данія. В першу десятку також увійшли Швейцарія, Ісландія, Норвегія, Фінляндія, Канада, Нідерланди, Нова Зеландія, Австралія і Швеція. Найбвльш нещасні, згідно з рейтингом, - Бурунді, Сирія, Афганістан, Бенін, Руанда, Гвінея, Ліберія, Танзанія, Мадагаскар.


Країни оцінювали, виходячи з таких показників: ВВП на душу населення, тривалість життя, можливість розраховувати на когось у скрутний час, рівень корупції, поширеність щедрості і наявність свободи в життєвому виборі.






Раніше повідомлялося, що спецслужби Росії склали рейтинг європейських країн в залежності від рівня їх уразливості до російської пропаганди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?