Журналісти зняли злидні сусідів Путіна: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Журналісти зняли злидні сусідів Путіна: опубліковано відео

Журналісти зняли злидні сусідів Путіна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому зображені злидні в селі Усово, яке починається прямо за парканом офіційної резиденції  президента Росії Володимира Путіна, садиби Ново-Огарьово.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал Радіо Свобода.


Садиба президента знаходиться в будівлі колишньої конюшні, яка була побудована ще в 19 столітті. У селі поруч з резиденцією президента також живуть забезпечені зірки шоу-бізнесу і високопоставлені чиновники, але інші жителі (близько 20 сімей) живуть зовсім в інших умовах.


"Ось комуналка, люди по чотири людини живуть. Труби всі гнилі. Виселяти нас? Люди ще в 2002 році зібрали валізи, анкети заповнили, хто куди хоче. Вже люди ці померли. І живемо прямо у путінського забору. Ну невже вони не бачать, як ми живемо?", - запитує мешканка села Усово Тамара Снєгірьова.


"Робимо ремонт, воно все знову обсипається. Шпалери все теж відпадають, від вогкості", - додає Снєгірьова.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, користувачі соцмережі посміялися над  законопроектом про заборону критики Володимира Путіна  і назвали його "самим ображеним з людей".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?