Убивство під Одесою: з'явилися фото з місця подій
Категорія
Україна
Дата публікації

Убивство під Одесою: з'явилися фото з місця подій

Убивство під Одесою: з'явилися фото з місця подій
Джерело:  7 телеканал

З'явилися фото з місця убивства підприємця і екс-нардепа Одеської обласної ради Миколи Атаманюка в смт Біляївка Одеської області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 7 телеканал.
Як пояснили співробітники правоохоронних органів, злочинець діяв сам. Зняв номер в готелі "Пристань", розташованому недалеко від будинку загиблого. Близько третьої години дня 17 березня вчинив напад на Атаманюка, кинув в нього дві бойові гранати, одна з яких не потрапила за ворота.
Далі екс-нардепа розстріляли з автомата, через що він помер на місці від отриманих поранень.
Після скоєння злочину вбивця сів у сірий VOLKSWAGEN Passat і зник.
На місці події до цих пір перебуває тіло покійного Миколи Атаманюка. Для проведення розслідування до його дому приїхав начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе.




Фото: 7 телеканал


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, Микола Атаманюк недавно повернувся з США, і його комерційні інтереси зачіпали транспортну і земельну сферу, а також митницю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?