Ватажки ДНР зізналися, чого чекають від Росії: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажки ДНР зізналися, чого чекають від Росії: опубліковано відео

Ватажки ДНР зізналися, чого чекають від Росії: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

У центрі Донецька 18 березня пройшов мітинг, присвячений річниці російської окупації Криму. Виступаючи на акції, ватажки ДНР Олександр Захарченко та Денис Пушилін знову розповіли про «фашистів в Києві» і заявили про своє прагнення до Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик, викладений в youtube.
Зокрема, Захарченко нагадав присутнім про те, що показував телевізор два роки тому.
«Ви всі прекрасно пам'ятаєте, як ми дивилися телевізор в ті дні, дивилися, що діється в Києві, а потім, затамувавши подих, дивилися, що твориться в Криму», - розповів він.
Також ватажок ДНР в черговий раз повторив байку про фашистів в Києві: «Ви всі прекрасно пам'ятаєте, що два роки тому в Україні в результаті військового перевороту прийшли до влади фашисти».
«Ті події, що відбулися в Криму, багатьох з вас надихнули на ту боротьбу, яку ми зараз ведемо. І сьогодні, від себе особисто, і від імені всіх вас я хочу звернутися до народу Криму, побажати йому щастя, процвітання, привітати зі святом і сказати слова подяки за те, що вони зробили, за те, чого вони нас навчили, і за ту підтримку, яку вони нам надають», - сказав Захарченко.
У свою чергу, ще один представник верхівки ДНР, Денис Пушилін нагадав, як «ми з вами тут із захватом дивилися, як же там (в Криму - Ред.) буде розгортатися ситуація, приміряли все це на себе. І дуже хотілося, напевно, всім нам, щоб у нас повторився кримський сценарій».
«На жаль, наш шлях трошки довше. Але я впевнений, що ми єдиний народ з Росією, з Кримом, впевнений, що ми з вами приречені на перемогу», - розповів він натовпу.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналісти помітили  Пушиліна в Москві, на вході до Адміністрації президента РФ.
Також варто нагадати, що ватажки бойовиків підписували Мінські домовленості, в яких погодилися на перехід українсько-російського кордону під контроль українських військ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?