Донбас після обстрілів бойовиків: з'явилися вражаючі фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Донбас після обстрілів бойовиків: з'явилися вражаючі фото

Донбас після обстрілів бойовиків: з'явилися вражаючі фото

Бойовики ДНР в соцмережах хваляться вдалими  обстрілами житлових будинків в Авдіївці. На місто, незважаючи на "перемир'я", обрушується вогонь самохідних артилерійських установок, танків і великокаліберних мінометів.


Як повідомляє ONLINE.UA, фотографії з прифронтового міста в Facebook виклали волонтери групи "Повернись живим".


"На цих фотографіях видно, що про обстріл з самохідної артилерійської установки вони не збрехали. Потрапили чітко в будівлю. Радіючи, при цьому, що б'ють настільки точно, що потрапляють прямо в штаб. Помилилися", - відзначили волонтери.


При цьому вони додали, що "нещасна промзона в Авдіївці не дає спокою ворожій стороні і вони ніяк не залишать свої спроби вибити звідти наших військових".


"На фотографіях видно наслідки того, як бойовики "не порушують ніяких домовленостей" - 152 САУ, 122 і 82 міномети, танки. Територія буквально вся всіяна хвостами від хв і розривами від їх прильотів", - розповіли волонтери.


Учасники групи підкреслили, що "це все (зображене на фото - Ред.) Прилетіло на ПРОМКОМ (промислову зону Авдіївки) за останню добу (18 березня). І це тільки мала частина. Просто, щоб ви трохи змогли уявити, що летить в наших бійців з того боку".


"Цього всього не повинно було бути вже більше року на передовій. Але воно є, так само, як є снайпери, ДРГ та елементарна стрелкотня (стрілецька зброя - Ред.). Особливо небезпечні снайпери", - резюмували волонтери.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше  похмурі фотографії зруйнованої Авдіївки  виклав український журналіст Роман Бочкала.






Фото: Facebook/ Повернись живим

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?