Відомий співак обурений тим, як Путін обдурив росіян з Кримом: з'явилося відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Відомий співак обурений тим, як Путін обдурив росіян з Кримом: з'явилося відео

Відомий співак обурений тим, як Путін обдурив росіян з Кримом: з'явилося відео

Популярний російський співак Вася Обломов розповів про нинішнє сприйняття життя в Росії і обурився тим, що  президент РФ Володимир Путін  обдурив громадян країни з Кримом.


Про це він заявив в інтерв'ю Радіо Свобода, передає ONLINE.UA.


"Чому у росіян не запитали чи потрібен нам Крим, чи ні. Тому що росіяни то подивилися це все по телевізору, лягли спати... толку у всіх цих побутових дискусіях практичного немає ніякого. Жах цієї ситуації і її банальна трагедія в тому, що нас не запитали", - каже співак.


За його словами, уряд Росії обдурив росіян, яких навіть не запитали, чи хочуть вони приєднувати Крим, і не попередивши які наслідки може це спричинити.


"Якби провели референдум і сказали "росіяни, дорогі, ось ви хочете приєднати Крим, він наш, ось несправедливо був відданий Україні, але вони ж наші, ми всі любимо так Крим і т.д. Можуть бути, звичайно, наслідки, санкції там, звичайно, можуть, але давайте вирішимо разом". І добрі росіяни вирішили б разом. Тоді б це мало сенс обговорювати... А зараз? Це все сталося само собою, нишком, ми дізнаємося про це через рік, з'ясовується, що фашистів немає, була там суперсекретна операція, і все так раді! Перш за все обдурили нас", - зазначив Обломов.



Нагадаємо, Вася Обломов став відомий як автор гострих сатиричних пісень в 2010 році. У грудні 2011 року він був одним з небагатьох російських музикантів, які взяли участь в мітингу за чесні вибори в Росії.


Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир  Путін збрехав про невизнаний референдум в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?