Захоплення терористів в Брюсселі: з'явилися відео та нові подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Захоплення терористів в Брюсселі: з'явилися відео та нові подробиці

Захоплення терористів в Брюсселі: з'явилися відео та нові подробиці
Джерело:  NV

В результаті спецоперації в Брюсселі правоохоронці затримали ще двох підозрюваних в причетності до організації  серії терактів в Парижі 13 листопада 2015 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новий час.


Відзначається, що в районі Брюсселя Моленбек, де проходила спецоперація із затримання терористів, зафіксували два потужні вибухи, причини яких поки невідомі. На представленому відео можна почути вибух:



Співробітники поліції оголосили про завершення спецоперації і пояснили, що затриманий Салах Абдеслам підозрюється в організації терористичних актів в Парижі, і що він є братом Брахіма Абдеслама, - терориста, який підірвав себе після проведення кривавої атаки на паризький клуб "Батаклан".



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, під час затримання Салаха Абдеслама  почалася перестрілка, в якій загинув можливий спільник Абдеслама Мохамед Белькаід, був поранений сам Абдеслам і четверо поліцейських.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?