Лізуть як дурні: журналіст розповів про атаки бойовиків на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Лізуть як дурні: журналіст розповів про атаки бойовиків на Донбасі

Лізуть як дурні: журналіст розповів про атаки бойовиків на Донбасі

Ввечері 18 березня на Донбасі продовжувалися атаки бойовиків ДНР, які були відбиті українськими воїнами.

За даними журналіста Романа Бочкали, були знищені 14 ворожих бійців, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.

«У нас за вечір мінус 14 сепарів. Лізуть як дурні і отримують. Українська армія напоготові. Береже ваш сон. Усім доброї ночі!» — написав він.

Тим часом, прес-центр АТО повідомив про обстріли українських позицій у районі Авдіївки, Зайцево, Майорська та на Маріупольскому напрямку.

Зокрема, під час обстрілу Авдіївки бойовики застосовували міномети калібру 120 і 82 мм, було випущено близько 100 мін, а також вівся вогонь з гранатометів і кулеметів великих калібрів.

"Укріплення неподалік Авдіївки російські найманці 5 раз за добу обстріляли з мінометів і випустили близько 50 мін, також до обстрілів залучали зенітну установку, кулемети великого калібру і стрілецьку зброю", - говориться у повідомленні.

Усього за минулу добу було зафіксовано 52 обстріли з боку бойовиків.


Про можливі втрати у лавах українських військових не повідомляється.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше волонтери опублікували вражаючі фото наслідків обстрілуДонбасса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?