Катастрофа літака з українцями у Росії: фото, відео, усі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Катастрофа літака з українцями у Росії: фото, відео, усі подробиці

Катастрофа літака з українцями у Росії: фото, відео, усі подробиці
Джерело:  online.ua

У ніч на 19 березня у аеропорту російського Ростова-на-Дону  під час заходу на посадку розбився лайнер Boeing 737-800 авіакомпанії FlyDubai.

Трагедія сталася близько 3:50 за місцевим часом (2:50 за Києвом).

На борту літака знаходилось 55 пасажирів та сім членів екіпажу. Усі вони загинули.


У Департаменті консульської служби Міністерства закордонних справ України повідомили, що у катастрофі  загинули вісім громадян України.


Пізніше українське МЗС назвало імена наших співгромадян, які загинули в катастрофі.


За словами прес-секретаря губернатора Ростовської області Ірини Четвертаковой, "на борту знаходились 55 пасажирів, з яких 18 чоловіків, 33 жінки та четверо дітей".


Як повідомили у Слідчому комітеті РФ, там розглядають дві основні версії катастрофи: помилка пілотування або технічна несправність. Ці версії вже піддали  серйозним сумнівам відомі російські блогери.


Тим часом стало відомо, що рятувальники знайшли бортові самописці лайнера, та, за їх даними, до моменту аварії польот тривав у штатному режимі: члени екіпажу говорили спокійно, жодні проблеми не обговорювали.


У мережі опубліковано й аудіозапис переговорів екіпажу з диспетчерськими службами аеропорту.


Источник: news.online.ua/737695/krushenie-samoleta-v-rossii-nazvany-predvaritelnye-versii/


За словами диспетчерів, у пілота не вийшло приземлитися з першого разу, а під час заходу на друге коло лайнер зазнав катастрофи у межах аеродрому.



Також було  опубліковано повний перелік загиблих у в катастрофі.


Крім того, у соцмережах  опубліковані відеозаписи з місця падіння лайнеру у Ростові-на-Дону, на яких видно - уламки літака розлетілись на досить великій площі.




У той же час, стало відомо про загибель кількох важливих російських чиновників.


А одіозний російський політик Володимир Жириновський після аварії закликав  заборонити нічні рейси пасажирських літаків та автобусів  на території Росії.


Пізніше, склали детальну часову  схему падіння літака.


Губернатор Ростовської області Росії ухвалив рішення про  виплату по 1 млн руб компенсації сім'ям кожного загиблого в катастрофі  жителя області. Також,  авіакомпанія FlyDubai виплатить сім'ям кожного загиблого  по $20 тис.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?