У Росії вже заговорили про дивацтва, пов'язані з катастрофою Boeing
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії вже заговорили про дивацтва, пов'язані з катастрофою Boeing

У Росії вже заговорили про дивацтва, пов'язані з катастрофою Boeing
Джерело:  online.ua

Відомі російські блогери засумнівалися в офіційних версіях катастрофи авіалайнера Boeing 738, яка сталася в аеропорту Ростова-на-Дону.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Так, блогер Рустем Адагамов не вірить у версію з поганою погодою і сильним вітром.
«Нічого собі ранок почався. : - ((Я дивлюся, що FZ981 просто спікірував на смугу, а як це так? Це не посадка взагалі. Парк літаків у FlyDubai - 50 новеньких Boeing 737-800 NG. Ну тепер вже 49. Перша катастрофа з моменту утворення компанії в 2009», - написав він.
Також Адагамов додав: «Щось дивне про сильний вітер і погоду. Весь YouTube забитий відео посадок при бічному вітрі. Це нормально".
Не вірить в офіційні версії і журналіст Павло Канигін.
«Під Ростовом розбився Боїнг Fly Dubai c 55 пасажирами. Диспетчери чомусь швидко встановили: причина - погодні умови. Але в МНС кажуть так: "За попередніми даними, літак розвалився в повітрі з послідуючим горінням при заході на посадку в аеропорту Ростова-на-Дону", - сказав представник ПРЦ МНС РФ. РОЗВАЛИВСЯ В ПОВІТРІ?!", - дивується він.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 19 березня літак, що летів з Дубая в Ростов-на-Дону, розбився під час заходу на посадку. На його борту перебували 62 людини, 55 пасажирів і 7 членів екіпажу, всі вони загинули.
Більше про цю авіакатастрофу дивіться в спецтемі ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?