У Москві влаштували веселе свято в день катастрофи літака: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві влаштували веселе свято в день катастрофи літака: з'явилися фото і відео

У Москві влаштували веселе свято в день катастрофи літака: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Москвичі організували масштабне святкування Дня Святого Патрика, незважаючи на  авіакатастрофу в Ростові-на-Дону, в якій загинуло 62 людини.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського блогера Рустема Адагамова.


"Тим часом, москвичі зібралися зараз в Сокольниках відзначити веселе свято Дня Святого Патрика. Поки в Ростові-на-Дону збирають останки пасажирів на льотному полі, а в будівлі аеропорту виють вбиті горем родичі загиблих. Люди, ви очманіли, чи що?", - написав Адагамов.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  серед загиблих названі імена вісьмох громадян України.


Авіакатастрофа сталася близько 2:50 за київським часом в ніч на 19 березня. На борту перебувало 55 пасажирів (18 чоловіків, 33 жінки і четверо дітей), а також сім членів екіпажу.


Рятувальники виявили серед уламків бортові самописці, на яких записані останні хвилини перед катастрофою: згідно із записами, пілоти говорили спокійно і не обговорювали жодних проблем. Причина падіння літака залишається невідомою.


Більше про катастрофу в Ростові-на-Дону  читайте в матеріалі ONLINE.UA: "Катастрофа літака з українцями в Росії: фото, відео, всі подробиці".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?