У Львові жінка в шубі на Porsche влаштувала скандал з поліцією: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Львові жінка в шубі на Porsche влаштувала скандал з поліцією: опубліковано відео

У Львові жінка в шубі на Porsche влаштувала скандал з поліцією: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Львові стався інцидент між патрульними поліцейськими і жінкою в шубі за кермом автомобіля Porsche з номерним знаком "ХХХХ", яка порушила Правила дорожнього руху.


Про це ONLINE.UA повідомили в Управлінні нацполіціі у Львові.


У п'ятницю, 18 березня, близько 15:00 автомобіль Porsche Cayenne порушив ПДР, не включивши світлового покажчика повороту при перестроюванні з крайньої правої смуги в крайню ліву.


Поліція, зупинивши автомобіль порушника, повідомила водієві про скоєне адміністративне правопорушення за ст.122 ч.2 КУпАП (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху ч.2 (... порушення правил руху автомагістралями, користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку...).


Водій не хотіла визнавати свого порушення і почала ображати поліцейських, відмовляючись виконувати законні вимоги поліцейських пред'явити водійське посвідчення.


Також поліцейських почав ображати її чоловік, заявивши, що його дружина викладач університету Франка. Він дзвонив комусь і погрожував поліцейським звільненнями.


А сама порушниця припустила, що могла зачепити поліцейського шубою, якої у його дружини немає. У поясненні жінка написала, що патрульні мають упереджене ставлення до водіїв на дорогих машинах.


Поліцейські склали протокол на 425 грн.


Відео інциденту опубліковано на сторінці поліції в YouTube.



Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  у Львові поліцейським бажають поїхати в АТО і не повернутися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?