Ватажок ДНР вирішив позагрожувати НАТО: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР вирішив позагрожувати НАТО: опубліковано відео

Ватажок ДНР вирішив позагрожувати НАТО: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої  ДНР Олександр Захарченко  заявив про те, що ніхто не гарантує безпеку військ НАТО на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал Інформаційного агентства "Новоросія".


"Нехай спочатку Порошенко розмістить свої війська на тимчасово окупованій території, а потім війська НАТО вводить. Безпеку військ НАТО ми не гарантуємо абсолютно, і гарантувати ніхто не буде", - заявив ватажок бойовиків так званої ДНР в ході прес-конференції.


"Чергова гучна заява Петра Порошенка показує його повну неспроможність. Людина, яка кидається такими заявами, просто повинна розуміти реальну ситуацію в державі", - додав Захарченко.


"На сьогоднішній день йде війна, і як би вони її не називали: АТО, контроперація, - йде війна, причому вона складається не на користь України. Скоро два роки буде, як нас не можуть змістити. Прибрати, вбити, - не виходить", - сказав ватажок ДНР.


"Ну, це насправді досить тривожний дзвіночок, який повинні розуміти жителі України. Я думаю, нехай українці самі задумаються, що далі буде: війська НАТО, рабство? Нехай думають. Тут війська НАТО не будуть стояти", - додав Захарченко.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, Олександр  Захарченко першим отримав паспорт так званої ДНР, який навіть в Росії не визнаний офіційним документом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?