СБУ назвала "дах" незаконних видобувачів бурштину на Рівненщині
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ назвала "дах" незаконних видобувачів бурштину на Рівненщині

СБУ назвала "дах" незаконних видобувачів бурштину на Рівненщині

Служба безпеки України встановила, що співробітники районного відділу поліції в Рівненській області покривали  незаконний видобуток бурштину.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт СБУ.


Правоохоронці виявили групу людей, які за допомогою трьох мотопомп займалися незаконним видобутком бурштину. Після того, як поліцейські викликали слідчо-оперативну групу, з ними зв'язався заступник начальника і сам глава одного з районних відділів області з наказом покинути місце події.


Наряд поліції покинути місце злочину відмовився, через що до них незабаром приїхала група людей на чолі з керуючим одного з підрозділів ГУ поліції в Рівненській області та керівниками райвідділу. Високопоставлені правоохоронці змогли справити на підлеглих тиск і "переконати" їх покинути місце видобутку бурштину.


Таким чином, в СБУ встановили причетність керівництва правоохоронців в "кришуванні" незаконного видобутку.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, учасники  незаконного видобутку бурштину в Рівненській області влаштували масову бійку із стріляниною  через те, що не змогли поділити здобич.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?