Активіст назвав етапи повернення Криму Україні: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Активіст назвав етапи повернення Криму Україні: опубліковано відео

Активіст назвав етапи повернення Криму Україні: опубліковано відео
Джерело:  Відкрита Росія

Ініціатор громадянської блокади Криму Ленур Іслямов розповів, які кроки робляться для  повернення Україні окупованого Росією півострова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Відкриту Росію.


"Спочатку йде продовольча блокада, ми її зробили, далі йде блокада енергетична, ми теж її зробили, далі йде блокада морська, зараз ми будемо до неї приступати", - розповів координатор блокади Криму в інтерв'ю.


"Ми повинні прийти, ми повинні зробити те, що ми повинні зробити. Повернути Крим, а потім далі можуть з нами робити все що завгодно - змішувати з землею, називати як завгодно. Ми готові бути "терористами". Крим повернемо і все. Ми цим живемо", - пояснив Іслямов.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, чоловік, одягнений в костюм клоуна, закликав учасників  акції за возз'єднання Криму і Росії під гаслами "Кримнаш"  поплакати за втрачену Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?