Ми сьогодні як п'яні: знаменитий рокер висловився про Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

Ми сьогодні як п'яні: знаменитий рокер висловився про Росію

Ми сьогодні як п'яні: знаменитий рокер висловився про Росію

Російський музикант і беззмінний лідер рок-групи "ДДТ"  Юрій Шевчук  розповів про те, що багато хто в Росії хворі від пропаганди і поводяться як п'яні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Голоси з усього світу.


"Якось обговорювали це з мудрим Льонею Парфьоновим. Коли навколо нетверезі, як з ними говорити? Адже п'яних потрібно або спати укласти, або просто вирубати і теж спати укласти", - сказав Шевчук.


"Ми зараз все ненормальні від цієї пропаганди, страждаємо від постімперських амбіцій. Ми жадаємо "реваншу". У мене навіть язик не повертається про такі банальності говорити. Але в боротьбі з алкоголізмом всі можливості хороші", - пояснив музикант.


"Павленський (Петро Павленський, - російський художник, організатор резонансних політичних акцій, через які йому призначали судово-психіатричні експертизи, - ONLINE.UA) б'ється з цим по-своєму, я - по-своєму, ви - по-своєму, будь-які методи дієві", - додав Юрій Шевчук.


"Людей вбивати я не вмію, революції робити теж. Дуже важливо, щоб Росія виповзла з цієї похмурої тіні. Але сонце в зеніті, і тінь від нашого імператора невелика. Скоро вийдемо. Спочатку перейдемо лінію термінатора. Але це нормально. А потім буде синє небо, і добре", - резюмував лідер" ДДТ ".


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, у Вільнюсі, в Литві, 11 березня встановили  скульптуру під назвою "Я, - ідеальний громадянин", прообразом якої став Петро Павленський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?