У Хмельницькому поліція затримала неадекватного полковника: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Хмельницькому поліція затримала неадекватного полковника: з'явилося відео

У Хмельницькому поліція затримала неадекватного полковника: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Патрульні поліцейські в Хмельницькому

 затримали підполковника, який в стані сильного алкогольного сп'яніння на автомобілі протаранив і протягнув за собою клумбу на проїжджій частині вулиці.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал EuroMaydan.


Службовий автомобіль "Daewoo" з синіми номерними знаками протягнув за собою клумбу понад сто метрів з боку Володимирської вулиці до Грушевського. Коли він зупинився, з машини вибігла дівчинка і сказала, що їхала додому з татом.


Водій відмовлявся виконувати вимоги правоохоронців і погрожував вищим званням підполковника. Щоб припинити неадекватну поведінку, поліцейським довелося застосувати наручники і затримати чоловіка.


У крові затриманого виявили більше двох проміле алкоголю.


Службовий автомобіль відвезли на штрафмайданчик, а на підполковника склали протокол про порушення за статтями про водіння в стані алкогольного сп'яніння, про непокору поліції і про порушення ПДР, що тягнуть за собою пошкодження майна.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  в Одесі водій, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, намагався втекти від погоні екіпажу патрульної поліції  і в'їхав по сходах в вітрину магазину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?