Росія знову відправить "гумдопомогу" на Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія знову відправить "гумдопомогу" на Донбас

Росія знову відправить "гумдопомогу" на Донбас
Джерело:  online.ua

МНС Росії почало формувати 50-у автоколону з  гуманітарною допомогою для окупованого Донбасу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

О 05:00 мск з Ногінського рятувального центру в Підмосков'ї в Ростовську область вирушили вантажні автомобілі, які увійдуть до складу чергової, 50-й за рахунком, автомобільної колони з гуманітарною допомогою для жителів Донецької і Луганської областей.

"У Донському рятувальному центрі МНС Росії до вантажних автомобілів з Ногінська приєднаються машини з інших регіонів", - сказав представник відомства.

Формування колони завершиться в Донському рятувальному центрі 23 березня.

"Планується, що 50-я колона МНС Росії відправиться в Донбас 24 березня і доставить більше 1,1 тис тонн гуманітарних вантажів", - відзначили в МНС.

Серед них продукти харчування: консерви, борошно, цукор, крупи, макаронні вироби, каші, масло, пюре, соки. Колона також доставить насіння сільськогосподарських культур для весняної посівної кампанії. Для студентів і школярів вантажні автомобілі привезуть художню та навчальну літературу

Нагадаємо, на території Донбасу через контрольні пункти Зайцеве і Новотроїцьке пройшли  27 вантажівок з гуманітарною допомогою  від міжнародних організацій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?