Вирок Савченко: суддя оголосив несподівану перерву
Категорія
Україна
Дата публікації

Вирок Савченко: суддя оголосив несподівану перерву

Вирок Савченко: суддя оголосив несподівану перерву
Джерело:  online.ua

Російський суддя несподівано оголосив перерву в оголошенні вироку українській льотчиці і народному депутату Надії Савченко.
Про це повідомив адвокат українки Микола Полозов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на twitter юриста.
«У процесі оголошення вироку начальник конвою передав двом іншим суддям аркуш у жовтій течці. Уважно прочитали і оголосили перерву», - розповів він.
Також Полозов додав, що такі дії є серйозним процесуальним порушенням.
«Оскільки вирок повністю не оголошено, такий позапроцесуальний аркушик - порушення таємниці нарадчої кімнати. Втім, до чого умовності?» - зазначив він.
Тим часом, адвокат зауважив, що «в зал суду запустили п'ятьох хлопців - прокремлівських активістів в майках з принтами фотографій Корнелюка і Волошина (убитих на Донбасі журналістів, в смерті яких звинувачують Савченко - Ред.)».
Після цієї перерви "суддя Степаненко продовжив оголошувати вирок, але трохи швидше ніж до перерви".
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Генеральному Консулу України та прес-секретарю українського президента вхід до зали був заборонений.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?