Розвідка показала фото ще одного російського командира на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Розвідка показала фото ще одного російського командира на Донбасі

Розвідка показала фото ще одного російського командира на Донбасі

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про чергового полковника Збройних сил РФ, який займає керівну посаду серед російських військових, які беруть участь у війні на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУР Міноборони України.
"Підтверджено, що в якості "заступника командира по роботі з особовим складом 5 окремої мотострілкової бригади (Донецьк, Україна) 1 АК Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС Російської Федерації" перебуває полковник ЗС РФ Ліпкевіч Вадим Петрович, за документами прикриття - Мітін Вадим Петрович", - йдеться в повідомленні.
Повідомляється, що до прибуття на тимчасово окуповані території Донбасу для виконання злочинних наказів військово-політичного керівництва Росії полковник ЗС РФ Ліпкевіч проходив службу на посаді помічника командира по роботі з особовим складом 54 бригади управління (м Білогірськ, Амурської обл.) 35 Армії Східного військового округу (м Хабаровськ) ВС РФ.


Нагадаємо, раніше в головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили, що на Донбасі одним з батальйонів бойовиків командує майор ЗС Росіїии Віталій Сукуєв з Бурятії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?