У мережі показали, за що Путін може повісити кримських чиновників: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі показали, за що Путін може повісити кримських чиновників: з'явилися фото

У мережі показали, за що Путін може повісити кримських чиновників: з'явилися фото
Джерело:  Ехо Москви

Після російської окупації Криму стан доріг на півострові стає катастрофічним, незважаючи на обіцянки президента РФ Володимира Путіна «кого-небудь повісити».
Про це розповів кримський блогер Олександр Горний, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Эхо Москвы».
«Тільки повернувся до Сімферополя. Проїхав близько 250 км, але вже на під'їзді до Сімферополя два рази дивом уникнув аварії. Один раз ледь не влетів у машину з московськими номерами, яка просто колом встала перед ремонтованою ділянкою дороги», - розповів він.
Також блогер додав, що ремонт доріг на півострові часто ведеться «без попереджувальних знаків і без будь-якої відповідальності за кінцевий результат, тим більше зовсім не думаючи про учасників руху».
«Нашими дорогами треба їздити виключно на дуже великому джипі, навіть після ремонту траси, який був в тому році. Ну, фігово зробили. Є пара пристойних ділянок, які робили робітники з материка», - додав він.
Крім того, Горний припустив, що, «якби Путін вирішив після відвідин будівництва століття (моста з Росії в окупований Крим - Ред.) проїхати з Керчі до Сімферополя на святковий концерт, ну на своєму шикарному президентському автомобілі? Упевнений, кожен другий кримський чиновник був би «повішений».
Також він виклав кілька фото на підтвердження своїх слів.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, під час візиту до окупованого Крим Путін заявив, що йому потрібна людина, яку він зможе повісити за відсутність результатів на будівництві Керченського мосту.












Фото: Олександр Горний/ Эхо Москвы

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?