Бойовик ДНР розповів, як Савченко потрапила в полон
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовик ДНР розповів, як Савченко потрапила в полон

Бойовик ДНР розповів, як Савченко потрапила в полон
Джерело:  Meduza

Бойовик ЛНР з позивним «Ілім» розповів, як захопив в полон українку Надію Савченко і доставив її в Луганськ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медузу.
«Бій почався годині о восьмій, а в 12 дня Савченко вже передали особисто Плотницькому (нинішньому ватажкові ЛНР - Ред.) в руки. Це все сталося години за чотири, це я гарантовано можу сказати», - заявив бойовик.
При цьому він підтвердив, що полон українки відбулося до загибелі російських журналістів, в якій її звинувачують.
Тим часом, в суд "Іліма" як свідка не запрошували, замість нього допитали Дмитра Ословського "Бекаса" (за версією слідства, брав участь в затриманні Савченко) та Сергія Моїсеєва "Кепа" (імовірно, відвіз її в Луганськ).
Вони говорили, що Савченко була взята в полон вже після смерті журналістів.
"Я не знаю, чому мене не запросили до суду. Йде горе-судовий процес. Гаразд, Плотницького викликали для свідчень, її особисто передали йому, але нах * р там морпіхи всі ці були і інша нечисть? Що вони могли показати?", - заявив бойовик.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше Савченко назвала судовий процес «пустушкою» і заявила, що не визнає його результати, якими б вони не були.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?